Тие со пушениот лосос ги мачкав со крем сирење со зачини (Paturain). Тие со месото ги мачкав со мајонез со тартуфи, купен, не го правев.
Ич не сакам да сум мрчало ама тука нема ништо зготвено .. а за коледе денот е посен.. немало потреба од киндер.. -------------- До вчера мислев декa не постои такво нешто како пица со премногу кашкавал... епа сега сигурна сум дeка постои Пица со leftovers од н.год... и премногу кашкавал
Точно, не е зготвено, ама ми се свиѓаше како шарено изгледа и го сликав извинете за прекршеното правило. Губење традиција е што на спрат од 10 стана само ние и уште една жена отвори на децата. А не што дававме киндер (меѓу се останато посно) За многу години празниците
Ако во Библијата пишува дека од Бога ништо не е забрането,тогаш не се поважни традициите.Да не одам оф топик, децата се радуваат на чоколадо секако не е лошо
И ние даваме чоколади, смоки, значи мрсно, никогаш не сме гледале дали е посно, сепак деца доаѓаат, повеќе на чоколада ќе се израдува него на скапани јаболка..