Elajte na ajvar so sirence.Od mene ajvaro, od vas sirenceto. P.S.Ne sum skrzava, momentalno nemam sirence
#Eid#Mubarak <3 Ee kako sto e redot eve ja I mojata baklava. A vase e da dojdete da ve pocastam Plus red drugi jadenja I salati koi ne uspeav da gi slikam vo toj moment sestrami mi go zema mob koga dojde kasno bese. Krivo mi e sto nemozam da spodelam so vas ama glavnoto videte go
За ручек овошна салата оти не можам да јадам друго на жешкото. Праска, лубеница, малинки и сладолед од ванила. Многу уба беше.
Ми тргна со омлетиве. Овој пат омлет со сирење и пиперка, со кифлички и зеленчук како прилог. Нема што, омлет е дефинитивно машко јадење.
Варен ориз со тиквички, кромид, патлиџан, пиперка, рендани моркови и зачини. На крај ставив коцки кашкавал да се растопат и лажичка сенф. Спржив и риба, но заборавив да ја сликнам.
По рецептот на @Winter Lady за торта со сладолед. Естетски малце грдичка ми испадна ама дефинитивно немам зборови на благодарност кој ќе искажат колку ти сум благодарна за рецептов