Спојлер Ми се полнеше телефонот па не сликав ручекот, инаку толчени пиперки со домат, овчо сирење и пржени тиквици и модар патлиџан. Да не речам, гозба. Се думам меѓу нормална вечера и leftovers.
Тостирано лепче со путер, авокадо, јаготка и сирење. Еспресо со мраз. Смуди од капини, банана и една урма со јогурт.
За ручек тортелини со сирење во сос и салата. За вечера (за на работа) одмрзнав чили лазања, пошто башка ја прам секој пат, вака од око ми личи ко овој пат да сум ставила џекфрут, гочуџанг, мексикански микс зеленчук (грашок, црвен грав, пченка) и ми личи како да сум ставила и црвена леќа ама то дур не пробам не можам да знам + кашкавал. И ова со павлака е match made in heaven. За ужинка од Кам од топчињава и си имам остаено на работа лути кикири ако ми се присака.
DM. Дехидриран има секогаш (vege hack пиши на него), околу 180ден. Еднаш, ама само еднаш, најдов парчиња во вода/сос во конзерва. Исто DM. И цената мислам дека беше иста. На друго место немам најдено.
Јајца, авокадо, малку затоплено лепче, салата (домат, кромид) и мини албени топчиња. Овошје ужинка: јаболко, праски, сливи, круша, јагоди и капини + raw balls резерва. Мексиканската лазања истата од вчера само сега знам дека нема црвена леќа. УШТЕ чили кикири имам, и не знам како трет ден уште не се меки.
Посна компир манџа (компир+грашок) и leftovers од вчера (ориз, лосос, домат, чоколадо со лаванда и бадем).