Ја правев тортата со таан по рецепт на @Kukla994,(не издржав морав да ја пробам) со маали измени-наместо две ја направив со една кора, а дуплирав на фил.Битно многу е вкусна, посебно филот со таан и сите паднаа у несвест по неа. Фала Кукле.
Oooo kolku ubavo izgleda bee I da, ne napomenav deka moznoe da se padne vo nesvest od so e vkusna Nazdravje da vi e
@chocolade Сликите ти се мали , а и не се отвораат оди однови ги прикачи и стави ги слика во целосна големина
Читајки ве добив желба и јас да се пофалам Макарони во рерна со сирење, јајце, павлака и зачини Турско јадење односно доручек “МЕНЕМЕН“. Нешто слично како макало валда Пржени поховани кришки полнети со кашкавал, салама, оригано и ќечап И десерт, пудинг од ванила помешан со шлаг пена(купечките) и пудинг од чоколадо и лешник. Украсен по желба
@Winter Lady Намерно ставив мали слики за да не зафаќа многу место. А не знам зошто не ѓи отвараше, ај ќе научам. Немам постирано многу слики па ќе научам вањда фала ти
Hmm.. ova ti gi pravese? Ako e taka ok, ubavo izgledaat, no ako se kupecki, si trebala vo temata Poinakov femina instagram da gi stavis
@FoodLover ФудЛоверкее еве за што станува збор. Ова е тоа со плазма и карамела. @exoticgirl Е штом е nenamerna утка-простено е
Fala fala A da imam I toa dve Blagovo e po povod "nemav so da pravam" a inaku se slucuva da pravam I po povod "paganje na sekjerot" Eve ti nesto momentalno I solenko
@chocolade секоја ти чест. Ова десертов во очи ми остана, ако не е тајна можеш да кажеш што како околу слаткишов? Би сакала да пробам. Еве од мене лежерно и вечерно, не ми дојде при рака некоја декорација во моментот, инаку ова се шери жолти домати со варен компир.