Вриена боранија со зеленчук и похован модар патлиџан како викендски мрснеж За љубителите на чололадо - торта со 500 гр чокалада.
А за ова мислам дека е купено а ? Или за него имаш рецепт , ти бараа рецепт за чоколадната торта пак не даде рецепт , сега ова не си го правела , кој го правеше ? Тука во оваа тема се ставаат рецепти само ти што си ги правела.Не купени или од друг правени.
heheeeeeeee ne e kupeno ne stavam kupeni de znam i sama za toa a demek site 100 % od ovde sami si pravele? osobeno pomladite chlenovi? zhiti se Ne sakam da se karam Baba mi ja praveshe za na tatko mi imendenot , i mi kazha samo 2-3 zbora za tortata ja gledav i samo na kraj zameshav prsti. Nemam recept od chokoladnata , ne sum doma si kazhav vekje Shto si se naostrila tolku iskreno
Ako ne e kupeno lisnatoto testo bi sakala recept zosto mi se dopadna.Ne se karam.Da jas imam 20 god i site recepti sto sum gi stavila sum gi pravela jas.Ne cekam baba da mi pravi torti.Veruvam deka site clenki si stavat nivni prigotveni jadenja.Koga ke namines kaj baba ti neka ti go kaze receptot.Super e tortata zatoa i ti baram recept nema zs da se naostruvam.Ne se vikam moliv
Дечки ај да ја оставиме темава за убави слики и релаксација. Не е мое да кажам, ама вакви муабети подобро по лични пораки. Рецепти се бараат и се даваат во друга тема. Ми го расипувате ентузијазмот кога ќе видам нотификација од темава.