Zadovolen stomak,nezadovolno ogledalo. Svinski rebra,pomfrit i morkovi(mora da gi ima so sekoj rucek).
^Вие погоре над мене феминки иста торта имате а Ај пишете рецепт ако не ве мрзи. Оддамна ме немаше во темава.Имам слики но додека да го најдам усб да ги префрлам ми требаше време.Еве ова го правев пред една недела само не го сликнав кога се испече.Многу беше вкусно и топло па го изедовме набрзинка хаха.За 10-15 готово беше.
Ми тргна со рецептиве денес паа феминкии повелете на палачинка пробав да ја напрам како што ја прават во Olala
Јас што и да направам (читај некоја тортичка набрзина) го сликам и потоа заборавам. Така што овие слики подоле се направени и изедени со месеци наназад Освен штрудлите. Торти со пудинг и бисквити: Торта со слатка и кисела павлака, вишни и Плазма бисквити: Интегрални солени колачиња (пред печење): И пред некој ден направив штрудли кои се мноогу вкусни, а верувајте ми, не сум обожавател на мармалад. (Ќе ги ставам во спојлер имам чувство дека е многу долг постов) Спојлер: Штрудли Пред: Потоа:
Филов може да позлужи како сладолед од црно чоколадо, и како фил и како сладолед е прекрасно вкусен. Голем пандишпан сечен на 3. Фил плус шлаг крем врз пандишпанот Не е нешто посебно украсено бидејки немав прилика ниту повод