За тортичкава да напоменам дека е правена од другарка, не е мое дело, но јас бев задолжена за фотографирање, така да имам право да ја користам. Спојлер http://instagram.com/itsdulcedonna
Смрт ми е ова префрлувањево на слики. Мора со посебни перипетии и ритуали. Ужасно ме мрзи да префрлувам слики. Ужасно! Похуван кромид. Печен компир во тава, со доматно пире, павлака и кашкавал. Куглов/ф (занемарете тоа мери крисменс )
Обожавам да готвам , да сервирам и сл... Штета што неможа да ги прикачам сите слики имам некој проблем со резоуцијата... Се надевам еден дек ке си отворам моја кетеринг фирма. и два дена да ја гледам темава нема да се изнагледам... Сите ама баш сите слики ( рецепти ) се кој од кој поубави... Алав да ви е на сите прекрасно е све.... Секоја чест девојки браво
Денес се праени Праени се од мајка ми Многу вкусниии Ова се зелник од кромид и компируша Спојлер сликите неубај оти преку тел се
Печени компирчиња во презла и копанче во презла .... На обичен начин е подготвено но укусот е многу по убав бидејки поубаво се запече во презлата и крцка и летно пинџурче од пиперки со лукче