Fagioli con chorizo ... ма тоа е само граФче со кобаФче ( прФ пат ми е да го правам ова ) Рустикален оброк, сликан набрзинка
Omlet so spanakj praven po recept na @Abrakadabra Ednas go napraviv, bese propast za oci I samo taa go vide..si rekov pak ke go napravam poubav pa ke spodelam so vas ama I ovoj pat e propast Se iznervirav I ne servirav, od tava jadev Vkusot e fenomenalen, ama izgledot nenormalen Спојлер: Ne otvaraj! :(
^Кукла префрли го омлетот кај мене.Што е со спанаќ мислам дури и живо да е ќе го изедам.Просто обожавам спанаќ.Зошто не ти се допаѓа на изглед ? Веројатно без блиц во темница си сликала затоа.Инаку мене ми излгеда ок. Имам една критика за темата ако може да не биде оф-топик и да се бараат рецептите во соодветна тема.Иако и јас сум била некогаш оф-топик.Се надевам нема погрешно да ме сватите. Денешниот ручек грашок со телешко, мх мх како мала во уста не ставав телешко а сега ми е многу вкусно и во манџи и динстано на пареа и во оривче
Аиииии, па супер ти е, кулкиче... ај вади ја сликата надвор од џеб ! Мојот омлет е ист како твојот, само малку светлина му фали, како што ти кажа Винтерка.
Nee do slikata ili do svetlinata, do toa e sto nema spanakj na site strani tuku mi otide samo na ednata strana a treba segde da imat Aj nema vrska, go maknav siot bitno