Доручек „калориска бомба“ Ама не знам кој е повеќе кабает, брат ми што изразува желби за полна чинија, или јас што му правам
Мојот нов измислен специјалитет...Еден вид на летна пита со салама сирење патлиџан и пиперка и БОН АПЕТИТ
Моите кифлички има неколку видови - Обични кифлички - мини пастрамајлии пржени пирошки кифлички мотани на трска и др.
Taze, gledajki ne net kup recepti na kraj se odlucviv sama DA si go napravavam po moj izbor'stravuvav malce kako ke izlezi ama odlicen vkus ima.
Мојот омилен домашен тост... Во тостови немам конкуренција Тостот содржи : -салама -кашкавал -печурки И баш по мој вкус целиот кашкавал е растопен до максимум... А лепчето е премногу меко поради големото количество маргарин со кој е премачкан и немам зборови.. Вкусот е неверојатен (малку ми зирка саламата од страна но нема врска...Тоа од силното притискање бидејки го сакам тенок
Кифличкиве мајка ми ги направи. Бисквити и млеко, со кокос и мрвици. Макарони во тавче, со урда. И нормално, зачини. Купечки сладолед.