,, Некој,, ( татко ми ) го викнал комшо на по ракија, па останав без табуле, баба гануш и лепче наан за сликање. Но затоа, надоместено со печен крцкав компир и темно пивце. Домашен хумус и фалафел.
За најдобрата другарка на цел свет . Спојлер: Мени Смути од јапонски јаболка, банана и цимет со чајни колачиња; портокал , крушка, штрудли и какао. (и шеќер на тацната со какао )
Првпат правам кифли и горда сум на себе.Премеки се,ми ги пофалија многу вкусни биле(ја бидејќи не јадам не можам да кажам) и пола веќе ги нема Рафаело колачиња
MmmmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmmmmmmmMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMmmMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Njamiiiiiiiiiiiii!!!
Извинете за мислење по мислење шо праќам ама неќеше да се редактира, е па нема да го молам ваљда.. Слаб ми е нет0, изгледа поради тоа е... Ако можи Рајне нека ги соедини мислењата @RainBow На две диети сум. Една не ме најадува