@kukla21 Женска каков вкус има руколата, не сум ја јадела досега.Ај кажи ми ако не те мрзи. @LivingGlam јас еднаш печев вака банана, и ми немаше феноменален вкус, некако горчлива ми беше.Пак треба да пробам, јас во алуминиумска фолија ја печев.
Мене ми е вкусна. Ја обожавам. Задолжително оди со балзамико, маслиново и пармезан.. ова е мешана салата па не ставивме пармезан инаку ако е само рукола горчи без него. Преферирам млада рукола, поубава е
Ако имаш апаратче за крофни да пишам, оти не се пржени, печени се во специјално апаратче за крофни Се извинувам поим немам кај е темата за рецепти
2 jajci so 2laz sheker se matat penesto, se dodavaat pola sholja zejtin, cela sholja jogurt i se mati ushte kratko. Se dodava 16laz brashno, edna vanila i edno pecivo. Se pechat vo tosterche za krofni, specilajno, po 3-4min. 100gr chokolado se topi so 3lazichinja maslo i se makaat krofnite od pobledata strana. Za svekrvi specijalno se posipuvaat so sheker vo prav i se dekoriraat so chokolatce
Зборувам за формата. За друго не коментирам Не сум оптеретена со тоа колку е здраво. Во денешно време и така ретко го има.