Е сега баш ќе ти објаснам. Нели во последно почнав многу да заборавам, и тоа е резултат на ова. Отворам наеднаш по 5 страни од телефон и кога листам во албумот во телефон заборавам во која тема сум за да прикачам каква слика. И дека во оваа, во вашето кафе, во поинаков инстаграм, во што последно си купивте прикачував, мора некаде да се згреши. Морав да се истажам овде. И ти ли се најде паметна само да ми мрчиш Море само мене ме вртиш у барабан, сакаш да се правиш Бриџит 2. Ај чао
Ти битно си најде оправдување и најде друг кривец. А јас сум Бриџит 2 готово. Ајде закачувај кај стигнеш јас ке се правам наудрена.
Јас вистината ја кажувам, не е лесно да забораваш. Така е кога отвараш 5 страни наеднаш. Бриџит се смири, ти ќе ја заменуваш, ај седи мирна. Јас прва не закачувам, море наудрена ќе се правам кога ќе те видам
Pica lazanji Pred i potoa Narednoto e specijalitet od Referentot i insistirase da go prikacam..da se istaknel. slanina so zelencuk.Odozgora e so kaskaval i jajce.Receptot mu e od 24 kitchen.