@Lady Phoenix Лејди, морам навистина да те пофалам. Јас сум секогаш за естетиката на прво место и темата е токму наменета за вакви креативни слики, нешто уникатно на кое ќе се воодушевуваме. Браво!
Bravo I jas sum za estetika. Ne e vazno kolku e vkusno ako ne e ubavo prezentirano nisto ne mi znac, kolku saka vkusno da e. Odlicno
@Lady Phoenix офф ќе бидам, ама морам да прашам, свеќникот од кај ти е? п.с Прекрасна декорација, а верувам и тоа за јадење е yummi yummi
Cajni kolacinja. Koj ke si gi prepoznae, neka digne dva prsti Receptov go imam zapisano od nekoja feminka ama uste pred da se zaclenam. Neznam kaj mozam da prebaram kaj da go najdam receptot za da vidam dali e od nekoja feminka so ja znaeme Dali ima posebna tema za vakvi cuda ili negde drugo gi najdov, pojma nemam. Receptot od prilika bese, eden margarin kristal,2 jajca mateni so sekjer pa margarinot topen se dodavat. Edna cokolada se seckat ili rendana, jas seckana ja imav. Orevi, mozda I suvo grozje ako sakas I brasno edno kilo. Aj neka se pojavi sopstvenikot na receptot ili nekoj da mi kaze kaj mozam da najdam tema za ovie Blagodaram. I da, slikata