Денешен ручек пире и кофте и брз десерт чоколадирани банани со ореви. Последна слика намерно е сликано на гола основа за да се види како вкусно изгледа. Bon appétit,
@Kukla994 ова е профи... Декорација за 10+ Кога ке исечеш парченце сликни и напиши рецепт во ФИ - рецепти
Fala mila. Se prepotiv dodeka ja dekorirav. Imavme kupecka so ista dekoracija I ja zapnav da napravam sama I ete, ubavo ispadna. Za recept...so mi dojde pri raka toa. Bitno mi bese da uspejam da ja kopiram dekoracijata. Ne deka ne bese vkusna, vkusna bese, ama bese ona..so imas po doma. Zal mi e so nemam slika od iseceno parce. Koga vekje uspeav da ja donesam do tuka, zaborajv na drugi sliki Inaku e od pred edna nedela ama sega najdov vreme da ja zalepam da ja vidite
@danichap дој да видиш месождеркава..оти ти ги брои мевцата. Колку шо ти ставаш мевца (и ја така)..она толку компирче ставила кило месо на еден голем компир. Гладни за компирче и зеленчуче ќе си останеме.
Епа кога и правиш еднаш годишно. Мада незнам зошто ама ова на се ми личи ама на ручек за свекрвата од Бриџи не ми личи.
Ова си е галабо за моја душа, (и пиперки пржени имаше ама не ги сликнав), а специјално мени за свекрвата -тешко. И смени тоа аватарот мислам ќе ми излезе таа страшната од екран, на ова ме потсеќа Спојлер