Додека моиве дома се расправаат кој бил виновен за патиштата јас си уживам со салеп Спојлер ставив три коцки чоколадо со фил од лешник и цимет го правам на пареа инаку нема шанси да се измие ѓезвето
Салеп на Кристал го има во маркетиве 200 гр околу 60 денари,како фил кога се прави на пареа поголемо ѓезве со вода на шпорет малото врз него.Густ излегува дапретходно кога правев на силен оган дури мирисаше на загорено вака може се вари пола саат нема гајле и спасено ѓезветоМн добар вкус од чоколадово не сум пробала до сега
Рефка фала за рецептот за тортава(греота да се фрлат јаболките),мислев дека малку ќе ми биде филот ама излезе многу па го собрав да се јаде како пудинг.Ставив и сецкани ореви,наместо хопла еден шлаг одозгора.