Само што се испече.Благодарност до мајка ми што ги имаше челичните живци да ме трпи во мојата неспретност со сукалото
Девојки, не сте со сите! Многу убаво готвите, браво Многу мрсно готвите, дома од сите бишиња ќе направите
Еднаш се живее, ама навечер не се дише од пустото тешко! Подобро ниско калорична храна за удобна почивка
Ручек/вечера, огромна бомба калории , проследена со страшна грижа на совест и тешка вина , а богами и тешко на мешето, ама мислам дека се најадив за цели два дена. Ала растурени лазањи, лажам , набрзинка сварени макарони, со запржено мелено месо, цело тоа измешано со оригано, сол, и врз него парчиња мешан качкаваљ . Како што гледате сеуште некои нерастопени, морав да сликам , оти не можев да чекав, почнав така да ги јадам. П.С меленото месо кутрето го дојади, ми остана малку да знајте!
Mm prevkusnii bea navistina,jas napraviv malku kako za proba (ke stavam sl kako ispadnaa no ja nemam tuka)no slednava reda ke napravam od eden kg kompir haha...se izvinuvam za lat.od tablet pisuvam
Еве слика од моите полнети компири кои беа превкусни а од средината на компирот направив вкусно пире хххх
Мал дел од роденденската трпеза.Руска салата,пилешка салата,пита со сирење месена од мајка ми,домашен леб.