@zalosna секоја чест за твоиве кулинарски вештини. Изгледа бебчето ти е многу мирно штом имаш време за вакви прекрасни јадења.
oh mila moja kakvo mirno bebe bebe ko bebe samo kemci i non stop nesto ne i e pogodeno ama kako i da e jas moram da spremam nesto i za drugite decinja posto ce pocnat i tije da kemcat
На времето омиленото благо од дедо. После многу години решив да го направам ама не ми текнуваше на рецепт, ги распрашав моиве кумановки и ниту една не можеше да ми помогне. Решив да пробам по сеќавање, па ако преживеам ќе раскажувам Уште топло ама превкусно. Тикварник
Уште од вчера ветив дека на дечко ми ќе му правам лазањи, арно ама никаде неможев да најдам да купам, па затоа се послужив со јувките на баба и го одржав ветувањето. А за десерт овошна - тропска салата со манго портокал банана ананас аронија јаболко цитрон и шлагче
Уште нешто од мрсната трпеза. По повод роденденот на мм пред една недела . Салатичка и пита од кори со спанаќ и сирење. *** Се извинувам за второто сликче, зашто мислам дека и го имам постирано заедно со рецепт. Оваа сликичка е малку од порано, бидејќи од тоа што беше не остана за сликање .
Серафима,знам дека со еден лајк го искажувам своето допаѓање за твоето готвење и сервирање ама на тој начин неможам и восхитта,затоа си дозволив оф топик. Успат пошто некои по се изгледа ставаат и слики од ручекот на комшиите,темава во првиот пост си пишува дека е за она што ние сами сме го зготвиле.
@Serafimа ти се што ќе направиш како со човечка рака да не е фатено, алал да ти е на трпението и креативноста!Ние тука само можеме да гледаме и да ти се восхитуваме