Ме расплакавте у буквална смисла на збор. Само тој што ги нема овие две јадења на масава му е мака и знае како е да си македонец @toogood се канам на гости кај тебе .. при вакви јадења .. ме примаш ли??? Мноооогу убаво и софистицирано. Браво
Moze nema problem Za denes kupus so slaninka i meleno meso. Sum napravila za cela femina i komsiluk. Navaljujte narode. Dva dena jademe i ima uste Mi izleze mnogu Poslednoto blakce e po recept tvoj i na @Val-Dim vo kombinacija (od nekoja rum od drugata orasi i kaj Val Dim pamtam puter imase). Se sekavate?
Ubave e borisot. Mene mi napravi edna priatelka od Novosibirsk, originalen Ruski so kiselo cveklo. Variraat receptite. Sum jala i Ukrainski malku porazlicen od Ruskiot.
Баш ќе пробам. да има различни рецепти, јас од овој гледав Спојлер http://recepti.gotvach.bg/r-5187-Борш_по_градинарски Само што додадов малку црвен пипер и помалку цвекло.
Руско јадење како подварок со цвекло, магдонос, зелка, лук, грав, морков, зеље, некоја лажица кисело млеко или павлака, зачини.. Ставив и рецепт погоре ако те интересира.