Леле девојки алал да ви е на сите Секогаш кога ја разгледувам темава ми се отвара апетитот Сите се преубави и преевкусни Извинете за офф-топиков ама морав да ги пофалам
1. Нема јадење што не ми го разбуди желудников 2. фејв ми е lextravagance, цуро. Не само за јадењето туку општо преУбави ти се композициите на фотографијата. Тука се и: Antoninaaa, Peppermint, Dream-Girl, Elennaa ...ма не знам која да издвојам а да не ве набројам сите. Алал да ви е. 3. Еве нешто мое во прилог
Еве инаку сликава е стара неколку години и е сликана со мобилен со 1,5 мегаппикслеи камера.Па затоа е лош квалитетот.Инаку кратка историја за ова: Со сестра ми,кога бев слаба ко чкорче,една вечер решивме да вечераме еурокрем на лепче.И така направивме.Мама и тато беа излезени,ама пред да излезат ни секоја лепчиња .И јас го земам лепчето и ми заличе на срце и и велам на сестра ми.Цеца(цеца=сестра,да не има пак забуна),види го ова лепче. И таа ми прај:Еј шо јако е. Јас :Дај ми го еурокремот,(ми го дава),сега ќе го напрам,пола црно,пола бело. И на крај вака излезе.И од кога го напрај,го сликавме,отидов во вц после тоа.И она сестра ми да ти се напрај паметна и да ми го изеди .Ми идеше да ја отепам ,ама се оздржав.