Тој што мисли дека црното вино се пие само во зима...гадно се излажал... Мене совршено ми оди добро изладено со парче(или две ) My very chocolate касато
Највкусно пролетно јадење ( пржени пиперки со јајца и сирење, краставички, кифлички и сок од малина ) се извинувам за лошиот квалитет на сликата
Опис: Салата со: тиквички, брокула, златна мешавина, похован кромид, домати, спанаќ, зелка леќа морков, карфиол,краставица... Пудинг од ванила, со вишни Вафла со еурокрем, банана, бадеми Пицааа со многу кашкавал набрзинка зготвена
Ехх да знаев дека постоела ваква тема немаше вчера да ги избришам сликите, ама на диета сум и морав да ги избришам да не ми прават форес. Еве сум оставила неколку од предходно на диета ко бев, a мрсничкото и благото избришани се.
Ванилици, по рецептот на баба денешни се, тазе правени А ова е т.н грчка салата, која мене лично мн ми наликува на шопската, кога би се тргнало ориганото ( домати, краставица, сирење сецкано на коцки, кромид, маслинов зејтин, оригано и сол ( треба да има и маслинки ама јас немав во моментот))