Zatoa sto nema tema za dekoracija , ke ja stavam slikata tuka ako smeta izbrishete . Uslovite gi nemam doma no zatoa mozam na rabota da go napravam i uspeav konecno vo ova
Пандишпан: 300 г. мелена плазма 2 л. шеќер во прав путер мегле малку млеко се меси и се става во фрижидер. Фил: 200 мл. хопла се 400 мл.крем сир мегле матен со 8 л шеќер во прав 1 желатин (се става во крем сир откако ќе се свари и излади) се меша се заедно и се се мачка пандишпанот На крај џем од јагоди (може и во него желатин ама јас не ставив)и пак да се излади во фрижидер. Не ми се погоди малку желатинот т.е. не го направив убаво па не беше филот многу цврст незнам како ви изгледа ама важно превкусно беше многу подобро од кафичите
Спојлер Палачинки правени секако од мене. Сликав со таблет и на програм ги направив вака сликиве за да не прикачувам една по една, арно ама не се прикачуваше фајлот бил преголем. Е сега, јас ја пресликав истата отворена на комп. со мобилен и вака испадна.Се надевама не се сомневате дека е крадена сликава.[SPOILER/]
Спојлер: офф-топик Епа добро бе девојки, поентата на темава не е собирање на лајкови и ставање на се што ви се наоѓа низ дома, а може да се јаде.
Спојлер Ретко навраќам на темава поради тоа. Ресани, соленки, тостови, чипсови и останата кондиторија. Дај престанете да ја полните темата со глупости, ако сте направиле нешто постирајте ако не не мора масата со разни купечки дребулии што сте ја поставиле за другарките да ја постирате.
Мојата не толку здрава ужинка за грицкање. Полууспешни домашни кубети со кашкавал, зачини и сос за Цезар салата. Спојлер Сосот ми беше одличен како и секогаш, само не можев да дочекам да ми се доиспечат кубетите. П.С. Ме гледа татко ми и ми вика - Каков ти е овој Цезар без Цезарско.
forumska pica za pojadok.Epten mi se pogodi.Se poznava duri kaslavalot kako e rastopen. p.c.tajnata za picata e vo kaskavalot.lebot moze da bide i kupecki.
Ти ги правеше или купечки се? Пошто баш купечките вака изгледаат. Ако си ги правела пиши рецепта. Еве и мое дело: Плазма шејк Се прави со млеко, несквит ( може и какао), и плазма кекс. Плазмата се меља, млекото да е ладно а не топло, ако ставате какао ставете и шеќер по желба, истот важи и за несквитот. После се меша со лажица или со машинка за нескафе. Може и шлаг по желба.