Супер идеја...мислам дека ќе има голема популарност ако ги опфаќа овие теми.Па може и ние да испраќаме колумни и да ги објавуваат во списанието...може да се избира ФЕМИНКА на неделата (од форумот).....
Одлична идеја.Списанието би било многу читано,а и секако со корисни совети па админки размислете за тоа
Идејава за Фемина Списание е одлична. Само некој да ни ја прифати желбата и да почне да ја реализира. Кога ќе има страници за (на пример) Бојадисување на коса и најкорисните коментари да бидат објавени таму. Би било навистина одлично. Еве, со(верувам) согласност на секоја феминка на форумов, апелирам да се изреализира оваа одлична и многу корисна идеја за Фемина Списание. Спојлер Холи ма кој ќе го направи тоа? Ај седи си мирна. Сепак има трошка надеж во мене за одличнава идеја.
добра идеа.... само што би сакала да се вметнат мислења од членовите,совети од стручни луѓе....интересни нешта од форумов а не од она што било актуелно ти кога ќе го знаеш и пак да го читаш....од секоја тема по 1-2 страници,колумните да се внесат,цитати итн...
Не би го купувала. Ја читам фемина ама нема потреба да фрлам пари и за списанија со сличната содржина.
Не, не купувам списанија и книги, од проста причина што ги читам еднаш и толку, неможам да читам исти нешта по повеќе пати Ако го давате во електронска форма може ќе го разлистам,од причини што форумов ми стана дел од живот,мислам дека би ме интересирало да го разлистам
Па добро би било. Половина списание во розова, а половина во бела. Ее уште сега замислувам како сите форумџики пишуваат колумни или нешто слично и најдобрите се објавуваат. Или пак најкорисните мислења од некои теми. А и пофалби за сајтот. хехехе занесов се нешто.