Па мислам дека кафе би требало да биде исклучено од темава, а смути со плус овошна декорација според мене би било сосема во ред да се става, бидејќи е оброк што многумина го практикуваат наутро.
Рецепт: Прв ред:крушa,јaбoлкa,aвoкaдo Втoр ред:пoртoкaл Трет:мaлини,aрoнијa Четвoрти ред:прaскa,кaјсијa Петти:бaнaнa Нaјгoре лешници,кoкoс,лененo семе,и чиa семе.
Пишав јас дека воче ке редам у тегла Од сеа не издавам идеи Па згора на се сето зесонско овошје си го стаила Неам веќе избор
Ајде и јас еднаш да се вклучам во темава Моево е десерт во тегла Идејата ја видов пред некоја година на еден роденден кај што ова беше послужено наместо торта. Многу ми се допадна, а бидејќи е прилично едноставно, таман е за летно време. Башка интересно е „спакувано“, за сите по една тегличка со лажиче Потребни состојки: - пудинг од ванила - темно чоколадо - плазма - малини - ливчиња нане Нема да ја напишам количината на состојките, зашто тоа е релативно, зависи колкави тегли ќе користите и колку сакате да ги наполните Најубаво е кога малку ќе отстои и плазмата ќе стане мека. Не сакав бисквитите да ги натопам во млеко, зашто тогаш ќе почнат да се распаѓаат, вака ми беа поубави. А ливчиња нане јас ставам и при редењето, зашто многу убав мирис дава Кога прв пат го пробав ова не знаев што попрво да зграбам со лажичката, многу убав микс на мириси и вкусови ми беше П.С. Апаратот реши денес да нема батерии, па сликав со телефон, се надевам океј се сликите Бонус фотка во спојлер: Spoiler