@Ketchup Ајде Кечо, доста пееше по Евровизиите Инаку и мене темата ми се допаѓа, нешто по различно што не остава простор да се сервира нешто веќе видено, туку баш поуникатно и кул
@joy1 trk po puding Znaci za teglicki sea glasame a? Nemam jas sexi tegli, osven onie standart od Tomy majonez
Не не,ке има само се чека првиот јунак на мегдан. Па ке се направат споредби со готовите слики за да се увиди дали треба нови тегли или веке готовите не се лоши. Тактики.
Теглето е спремно уште да се здрви и место за сликање да најдам. И овој пат никој ако не гласа за мене не учествувам повеќе.
Сладолед во тегла Состав: Прв ред: пандишпан Втор ред: мармалад од сливи со оревчина Трет ред: сладолед со ванила, цреши и кршени бисквити Одозгора топено чоколадо, бони топ и цреши.
Ja zamisliv anketata od dva trojca I Keco @Ketchup kako trca da go stigne posledniot voz . Potoa zamisliv kako pobednikot e @AnaKarenina isto kako I vo temata za kamenja. Fala pozz.
Девојки, не знам зошто волку многу сте ограничени, па темава е еден вид на поттик, предизвик да пробаме нешто ново, да вложиме некаков труд и да направиме нешто што во секојдневието не би го направиле. Некако ми нема смисла цело време темите да бидат јадења што и онака си ги правиме постојано. Да знаете дека со секоја моја победа овде ќе добивате се потешки теми
Ама и ти победувај со потешки рецепти, не едноставни, веќе испробани од момињава и направени милиони пати..