Џабе везете сите, @AnaKarenina ќе оди на насловна, а до петок ќе има само зезанции за теглите. И јас не сум љубител на тегливе, всушност, многу ми се смешни... ама девојчето поштено си победи и поштено си кажа тема.
Зашто премногу сериозно ги сфаќате темиве? Ако не ви одговара оваа, големото чудо, нареден пат може ќе ви се погоди. Ете, јас сум вегетаријанец па првите неколку теми за готвење воопшто не ми се допаднаа, па не напнував.
Ти ли прашуваше за стаклено тенџере деновиве??? ПАнделка ли мислеше да му туриш и како тегле тука да ни мачкаш очи?
Абе да се збори нешто бе. Ја би го служела место торта десетот на @AnaKarenina, само ми е страв да не ми се смееат другачките. А после за инат и они ќе направат. Чекам нешто солено на темата за да се одлучам до сеа Ана води.
Малку имагинацијата употреби ја, немој вака. @kukla21 ми кажа и по ред сиренце и лепче, да не биде само ајвар. Комплетен да е оброкот.
Темава колку што не е за декорирање, толку не е за трачарење. За готвење е, да. И ве молам да си ги смирите страстите против мене, ако не ви се допаѓа не учествувајте.