Не е класична тегла, повеќе би рекла тегличка со цврсто капаче. Во нив често правам пудинг од чиа семе за работа, за мене и за колешката и ептен ми се практични. А не знаев дека сме биле и модерни.. За натпреварот малку декорација со боровинки, малинки и мента. Инаку, најдобар однос е 2 лажици чиа на 200 грама течност и малку мед . Обично го правам доста цврсто, а сега како за натпревар, немав трпение баш уште малку да почекам да го впие млеко. Жена...
Ноџето од батачето на едната страна, лепчето на друга а теглата се надевам ќе ме падни на газ нека е појка од бакината тајна
Не наоѓај маани. Ко ќе извадам етикета и ќе го гланцнам, нема да знајш дали е бакина или куклина тајна
Ам јас појќе за тебе да не се мачиш, појќе време ќе поминиш во гланцање, бутањето внатре одма!! Так так, готово ..
@joy1 преубава идеја, потенцијален глас имаш од мене, доколку не ме предомисли некоја наредна слика хахаха Инаку каде може да се најдат чоколадните букви?
Ne e losa temava da ne preterivame tuku da podgotvime nesto novo ne biva i za toa a ne samo za grav Ke proveram niz doma sto imam pa i jas se tokmam da napravam nesto ako imam vreme
Еве убава тегла... Само за идеја дееее... Два дена ме немаше на Фемина и сега очекував куп тегли полни со храна за да си ги нахранам очите... Ама Вие уште дискутирате, дискутирате... Така и треба , кога сакаш нешто да направиш треба да се подготвиш !!! А има ли подобри подготовки од споделувањето мислења со повеќе луѓе??? Колку повеќе информации, толку подобро Упс... Станав на пола саат да се напијам кафе и веќе неколку оброци во тегла сте постирале ... Мислам дека овој пат буквите на @joy1 ке одат на насловна... Фемина на Фемина...
Ама една тегла напрај . Јас реков мелено ленено со кисело млеко да напрам- него на работа го јадам од пластично, ама пак не е фенси така да сликам тегле ми требит кој ќе рошкат на чатија
Само се става чиа семето во млеко и се остава во фрижидер преку ноќ за убаво да набабри. Се става и мед по желба