Јас не го знам редот во темава, ама гледам нешто кампањи се водат Па еве да си кажам дека тие што ќе гласаат за мене ќе добијат по една тегла од мојот десерт За првите 10 гласачи следува и ладно нес кафе На вакво ужасно топло време, не ви требаат тешки десерти и салати со мајонез Повелете на нешто поосвежително и вкусно
Ако понудиш и сок од вишна.. заборавам на салатката на Кечо (сори Кечопродадена душа, за грст вишни) и вкусотијана и личотата на Dgrilll Moите фаворити од тегло-натпреварот Патем, моите компири воопшто не се тешки. Нема мајонез, нема зејтини.. има многу домати и сиренце..варено компирче,полесно амин. Нешто ваљда јадете у лето освен сладоледи. Не туку изводете..
До вечер имате фора да ставате оброци во тегла и да правите кампањи. Ееееее......да знаете, ја сум на диета и не може да ме премислите па ни со милка орео
За еден саат од прилика ќе ја поставам анкетата, ако има некој уште што сака да постави слика сега е време.
Секогаш гласам за нешто што би го јадела, мал удел има и изгледот, ама не е пресуден. Како тревопасно животинче, не би јадела ништо од соленото што е поставено (сори), значи за еден од десертите ама размислувам, раџмислувам за кого ќе се прелажам за ладното нескафе можи.
mariatim AnaKarenina eutixismena joy1 mimiiiii Peppermint girl-miri ♡BuBaLe♡ Salome Dgirlll PrettyDramaQueen Coachella theowndemon Ketchup sesilija zhap4e
Кечо, сепак. Од истите причини ко и Dgirlll. Ништо друго не ми створи глад. Паста салата и кисели краставички.. Јас и благото сме скар и врапците разбраа Гоу Кечо!
Фaлa, фaлa. Гoспoд здрaвје, среќa, пaри дa ви дaде... Си стoјaм нa тoa декa мoјaтa сaлaткa е unique, a и мислaм реткo нa кoј би му текнaлo декa и сoленo мoже вo тегличкa дa се сервирa. Зaтoa и мoјoт глaс кaј Жaпче oтиде. <3
Која будала гласала за мене ? Да каже да почастам нешто, ја на шала ставив после си ја префрлив во тањир и си ја изедов турли теглата.
Јас за @AnaKarenina овој пат. Ми е криво што не може барем за тројца. Туку Жап, абе зошто ти е ножот?
И кај мене беше иста ситуација со двете тегли.. префрлија во тањир и така јадеа. Пре би сепак..да си зготвам во керамичка тавичка Оти ... ми се свиѓаше како седеше на даската со виљушката