Ајде, ајде, повелете И тоа видете како ви го служам бе, во ТЕГЛА! Ете до толку сум принципиелна Следните 10 гласачи добиваат гратис бањање во мојот базен
@Ketchup , ја да сум на твое место би идела со коктели и сладолед - како кампања @AnaKarenina од гумените базени ли?
^ Ете ти сега, кај иде мајонез со сладолед и коктели Нека бидат кампањите во линија со зготвеното Едит: Гумени мускули можам да ви дадам, базенот е со плочки
Не иде, не мора да јадат мајонез. Ќе си пијат само коктели + нешо благо ќе им зготви само да гласаат за Кечо
Јaс не би дa кoментирaм нештo штo не сум прoбaл. Тие штo прoбaле сличнo нa мoевo, се свесни декa пoсле сaлaткaвa и те кaкo дoбрo дoaѓa нештo жестoкo.
Иде иде.. по салатката, откога ќе си нараниш празен стомак, фино доаѓа и коктел, и сладолед и кафе и што било... па и само да се оптегнеш да се наталожи рамномерно... е фино.
Бирај си винарија и ќе ти организирам Ама гласај за Кечо, за победа...сите гласови нека одат кај Кечо Избори ли се што ли се.
Готово, испиено, изедено, гласано... за жабата! А сепак се помислив меѓу кечапот и жаба, ама тоа е, посилно од мене хаха Кечо секако ќе победи
Не биди сигурна, Даст. И прошлиот пат мислевме крај, решено и оп, се изродија фантоми да дополнат разлика.. иста ко што беше и претходно Избори ли се ,што ли се..баш.
Е демек нема од кого да учат Него ако е пак така, ќе бараме поништување на изборите ние како опозиција
Јас си гласав за @Coachella Откако го видов нејзиното мојата потреба за благо неможам да ја задоволам. *ми течат лиги* А кампањи јас не прам, јас сум од оние партии кои мора да ги има, а за нив гласат само домашните.
Абе луѓе, ај ако сте виделе еве вака вредно машко како Кечо (плус и на таа возраст ), со мерак за готвење, па и со вкус за естетика за вакви начичкани ремек дела... е тогаш идете гласајте за друг А и by the way, мислам дека нема некој што не пробал ваков тип салата, и што не го обожава вкусот После евровизиската победа, сите гласачи заедно ќе ги честиме заблажување/коктелчиња/нешто жестоко... абе што ви душа сака И Самерка ќе ја ангажираме за коктелите of course
Абе па баш зашто е веќе видено, пробајте некоја нова комбинација Туку гледам сме стигнале до 3та десетка, за нив по една пијачка, зашто вечер продолжуваме со журка до сабајле