@AnaKarenina си ја знаеш ти работава. Ем кампања, ем примамливо за очи овој пат ме освои со креативноста. Само напред.
@AnaKarenina Sekogas sum za zurka do sabajle . Sala na strana tvojata kombinacija mi deluva najvkusno vednas me osvoi, a i malinkite mI se omileno ovosje . Go go go
@sanjaeva елај си на едно коктелче И тегличка секако А за @oblace1 еден спешл raspberry cocktail, зашто се грижам за моите гласачи
Леле убавини, знам кога да гласам. Со добиено сум и не сум за базен каков и да е, па кафево ко нарачано по мерка. Сите да гласате за Ана Каренина, кандидат за насловна ко по терк од Бурда. Go Ana, go!
Цела тегла кафе испив додека се решив за кого да гласам, десет пати ги прегледав фотките ... Многу тешко се решив ... А и кампањата е „страшна“ овој пат!!! Мммм, има и поткупување гласачи Се мислев да гласам за некоја од теглите на @joy1 @♡BuBaLe♡ @zhap4e @mariatim ... Нооо. сепак се решив за @Ketchup Мислам дека е време на насловната да имаме машка храна и декорација!!! Не за друго, да не се почувствуваат дискриминирани на Фемина!!!
@Mishela јас мислам дека ќе се предомислиш за базенот кога ќе видиш каков lifeguard имаме I suddenly forgot how to swim Туку да ја поздравам четвртата десетка гласачи - за вас неограничени количини лубеница Покрај толку жежок спасувач, мора да се разладиме
Како што кажав и јас,гласав за @Ketchup ме освои на прв поглед без никакво поткупување Се надевам дека твоето тегленце ќе ја краси насловната
Свадба ме чека и десна рака нелакирана но, после неколку месеци умпрофор статус, се јавувам директно од изборниот штаб на @AnaKarenina . #неиздржав Композиција, баланс и контраст до перфекција. Луѓенца, сѐ што е со толку мајонез - не е салата, нека не ве лажат. Се вика артериосклероза. До следното јавување.
После убаво поминатата ноќ, ве носам на доручек. Овој пат морска храна. И секако да не заборавам една посебна порција, за моите вегани и вегетаријанци гласачи, кои гласаа за мене без оглед на тоа што мојот оброк содржи месо. <3
@do-re-mi каква жестока кампања! Зошто такво дискредитирање на противникот?Па не е толку тужна, само со една лажица мајонез не се ни осеќа на толку мастраф.А, како би одела малку отстоена во фрижидер со изладено бело винце и една похована даска мх, мх, мх. хаштаг хедонизам хаштаг једномсеживи. Девојки, се жени на насловна до сега, редно еден маж да победи 2016 е се бориме за екуализам и мажите готват и жените менат уље на колата! #TeamKetchup.
Саломе за шеф на ПР тимот така е шефице, поклон шефице И од кога пудинг од кесичка, шеќер и купечки бисквитки се здрава храна па му парираат на едно лажиче мајонез, м? Гоу Кечо!