Грасиас, грасиас. Така е сега уште Хилари да дојде да не прочита овде и да не земе во тимот. Сакате чирлидерки да биваме? Гоу К-Е-Ч-А-П. *мавта во воздух со тие бушавите за чирлидинг* *прави шпага* Сега да беше ова машки форум ќе победевме на финта 'чирлидерска униформа'.
Ајрон, трај..и на кифлички и на руска мислам и на пиФце и сето ова ви го обезбедува тимот Кечо Саломе ако изгуби.. само затоа што не нема у нејзин тим ќе биде. Јас само ќе ја носам униформата и ќе подрипнувам тро,тро..i'm too old за каскадерски потези ќе пукне нешто,ќе се откачи До 27ми има уште многу. Досадно ми е чекањево нова тема.
Требаше некој да каже нешто за нефер кампањава, @Salome беше похрабра од мене Па ова е хедонистичка тема за кулинарски мајстории, не за здрава храна А и теглево на Кечо потсеќа на најмерачките моменти од годината - слави, па со кифлички, па и руска, пилешка и сите други врсти салати ми дојдоа на памет, абе Алачки стајл - мх мх мх
Кечап-37 Ана-37 сеуште незивесна ситуацијаа,која ли ќее победиии. Spoiler: . #go#Ketchup#vote#for#Ketchup
Па има ли нешто послатко од маж во кујна?Гурман што знае како со храната. Ајде жени отворете се, не срамете се, знам дека го сакате Габриел Спонза ве имам читано по тие безобразните теми, па во име на него гласејте за Кечап. Плус теглето на Кечап ни е баш комфорт фуд, земаш залак и се потсеќаш на убави мигови со фамилијата за празници, со другари во опуштена атмосферичка, јадете, пиете лабавко, се смеете...
Иууууу мнооогу лош фриз. Кај Ана има поубав избор, мене натаму ми бегаат очите без сомнеж. Па базен, лежалки, благо во тегла, па и лимонада во тегла...багатела!
Која поддршка... Feeling proud. Си ги имам најдобрите гласачи. Па и кампања направиле. Ова ми значи повеќе и од самата победа. Let's go together! ♡♡♡
Мојот глас отиде кај @AnaKarenina овој пат, ама немам ништо против и @Ketchup да ја однесе победата, сосема солидна слика и рецепт. Тесно, тесно, и двете кампањи доста успешни.
До пред некое време не ставав женски аватари, за да не ме мешаат, ама гледам дека тоа нема никакво влијание, па затоа веќе не се мислам дали ќе биде машко или женско на аватарот. Битно да е убав!
Мојот глас отиде кај @Ketchup уште пред да почне било каква кампања, зашто е единствено машко, можеби најмал на темава и зашто иако е машко, се труди да готви. Освен тоа, да имаме еднаш машки победник на темава, не често му се погодуваат теми на Кеч. Btw, ни рецептот не му беше лош. Всушност, ми се допаднаа речиси сите, ама тој прв се издвои со нешто солено.
Ајде ајде, разлигавени ова маживе па во несвест паѓаме макарони ако сварат Дискриминација! @Ketchup мала шала и пола вистина секако пофалби од мене, лично ми е една од омилените крем салати и дефинитивно отскокнува од мноштвото десерти. Ако би гласала за тебе би било најмногу поради невообичаената идеја сигурно на Pinterest не си ја видел сликава.
Spoiler Колку каснам еј, викам чекај да видам што е новата тема, тоа поминало и се изгласало и се... Ај следечи пут. Браво за креативноста и трудот! Гласот отиде за Ана, заради нането. Испробана комбинација, милина
Фала! ♡ @Giovanna, идејата не е од Pinterest. Многу ретко го отварам, скоро ич. Уште кога видов дека темата е тегличка, знаев дека сите ќе имаат нешто благо(десерт, шејк и сл.), па сакав да се издвојам и да зготвам нешто солено. Исто така на денот кога беше поставена темава дома имав зготвено од салаткава, така да не ми беше тешко да одлучам што ќе припремам.