Фала ти Спецке! <3 Иначе К, се мислам кое комплетче да го носам на насловната. Она на Heinz, или она на Полимарк.
Во темава не учествувам бидејќи не ме бива за готвење, ама штом фатам гласање, одма гласам. И јас не сум по благото, така што на Ана десертот отпаѓа. Една артериосклероза добро би ми дошла. @Ketchup , ме огладне, сега ми должиш една тегла. #TeamKetchup Go, go, go! Чоколатца за мене не фала, дајте мајонез!
@do-re-mi баш пријатно ме изненади, а те побарав пред некое време на форумов Те нема, те нема и оп - во мојот штаб А кога сум веќе кај мојот штаб, од таму ме известуваат дека објавувањето колажи се коси со правилата на темата? Аааа, ќе ве молам за фер плеј
Абе, ако гледаме дека е колаж, тогаш зошто никој не се побуни и други членови кога ставаа колаж? Колку што знам, тоа се важи во фото-натпреварот, тука само е напоменато да е една слика (без оглед дали е колаж или не)
Абе една слика си е една, три се три, како сакаш спој ги Да знаев дека таква била работата, што фотосесии ќе му удрев на тегличево Десет фотки во една Појма немам како ги водите работите тука, нит па знам како досега се пријавувале, од толку што сум редовна овде Туку @Minnie 1 welcome to the club, за тебе една масажа, морам нешто да те почастам, кампањата уште не е завршена
Ааа најн најн, во фото - натпреварот важи тоа со колажите, молим вас Зошто тука би пречело кога на сите три слични слики има исто јадење со ист рецепт, а токму тоа и се бира? Па Прити си победи потполно фер претходниот пат и на сајтот си ги има двете слики, која од која поубава Нема врска тоа 8 гласа си се 8 гласа, мислам дека тоа е тоа
Требаше јас штабот порано да си го формирам, да ме известуваат за вакви работи А Прити ако добро се сеќавам имаше две посебни фотки, за на насловна ги ставија во една Туку, сите вие што рековте дека не сте биле по благото, саааамо ако ве видам со палачинки, торти, сладоледи и други десерти во СП Од сега па натаму очекувам само кисели краставички и мајонез во поздравите
Браво Ана... Многу јако кажано!!! А и кампањата ти е за секоја почит Штета што не може да се гласа за 2-3 слики и рецепти
Па ако не сме по благото, не значи дека ич не го јадеме. Јас на пример јадам и сладолед, и колачи, и торти, ама повеќе сум по соленки, чипсови и смоки. Патем @eutixismena, фала ти.<3 Комплетчево ко за мене кроено. Едит: @kjukli, темата е смислена, ќе дознаете утре, ако победам, нели? ×D Според мене, колажот не претставува никаков проблем во темава. Не е ова фото-натпревар. Некои јадења не можат да се доловат со една слика.