Бреее, фала ви на гласовите, девојки. Искрено, не очекував дека ќе има толку гласови за мене. Овој пат има малку рецепти, ама сите се добри. Изгледа учесниците сите по одмори отишле. Ајде да видиме како ќе се одвиваат работите. Овој пат е претопло дури и за кампањи.
Vo nedelata imav obicna pecena riba za rucek,bidejki imav gosti pa ne slikav. Inaku se mislam za @koritsaki bidejki e obicno no ubavo, @Babushka preubavo za naslovna ama glas za @Lady Phoenix
Отиде и мојот глас за Лејди, од прва ме освои со лососот. Обавезно ќе се најде на мени наскоро. А почесниот глас е за Дгрл
Фала девојки за гласовите. Најискрено не ја очекував оваа победа, тесно беше до самиот крај, само два гласа разлика Мерак ќе ми беше и мојот фаворит Лејди да победеше, имаше одличен лесен рецепт и супер слика. Хммм, се мислам сега за нова тема, и прошлиот пат некој спомна дека сака благо, еве и сега. Е па ајде, нека биде благо Ама што не сме имале до сега... Нека биде Чизкејк (Cheesecake). Вариации и идеи еден куп, со секакви намирници. Дали печен или не, класичен или со овошје, чоколадо или нешто друго, изборот е ваш. А и вешти сте за спремање благичко, ве знам и од ФИ, ќе плакнеме очи со оваа тема Се надевам дека овојпат ќе има повеќе слики Spoiler: Теми 1. Пици 2. Ориз 3. Чоколадо 4. Тестенини 5. Бомбици 6. Месо 7. Салати 8. Ладни сендвичи 9. Македонска традиционална кујна 10. Чоколаден мус 11. Посна трпеза 12. Компири 13. Палачинки 14. Ситни колачи 15. Тиквици 16. Јајца 17. Мафини 18. Овошен десерт 19. Шпагети 20. Оброк во тегла 21. Сладолед 22. Пиперки 23. Риба 24. Чизкејк
Cestitki Babushkaaa ♡ Odlicna tema za tie sho go sakaat, pravat I jadat ova cudo. Jas naprimer, nikogas ne mislam da probam sirenje so shlag. Ps. Ne kazuvam za koj glasav
Лејди е често втора и се за малку и бега победата или грешам. А сакав нетешен резултат. Честитки Бабушка. Твојот рецепт беше малку и потежок.
Јас праев оној чизкејк од подравка готов нели само да го сметиш пошто не знам ништо да готвам ама не ми излезе ништо по моите очекувања. Долниот дел тоа мелените бисквити излегоа многу чудни иако стаив оргинал путер а горниот дел или филот не ми беше ни приближно како коа сум јадел да речеме во тренд (јас зборам за белиов чизкејк не оној чоколаден што го има)
Ако не грешам @Babushka последователно двапати ја фаќа насловната На хет-трик да не идеш Во секој случај, честитки