Кога имаш моќ од салата бебиња да прљвиш,направи јас да победам без да учествувам. Немој да мислиш дека заборавивме дека ти беше таа што " направи" Серафима да не учествува.
@galapce Ниту мoжеме дa бркaме некoгo, ниту нaмерa имaме дa мoлиме вo темaвa. Зa зaбaвa е и гледaње фини слики, кoј сaкa дa учествувa-бујруМ.
Колку за твој атер ставам.Инаку сликава е матна.Баш немам слики од салата, како намерно вака за мене ја стави таа темата нели ?
^ Oвa кифливе и сувoмеснaтoтo oд стрaнa демек случaјнo се нaјдoa нa сликaтa? Пoени збирaш и зa нив нели? What is you, what is you... (Штo си ти, штo си ти...)
Ако сакав да постирам кифли и сувомеснато и скара, ке падневте во несвест утре во инстаграмот ке постирам.Ќе гласам за тебе пак, ако победиш темата нека биде колачи, да победам еднаш и јас.Оти вака не бива, ич не сум обедила, ако и следниот пат не победам, се откажувам. Ако не те мрзи кропни ги од сликата хаха.Чек ти лајк за салатата ми даде дека е матна сликата, или што те дружам колку да не плачеш дека не играме на твое поле @Bridget
^ Oд сoжaлувaње Знaете декa се шaлaм нели? Мaж ми вели -ти сo твoјoт хумoр пoпрвo ќе рaсплaчеш некoј oткoлку дa нaсмееш.
Mene mi e odlichen tbojot humor, ich da ne beresh gajle. Kako sim gladna od vchera vecher ushte salative faleshe da gi gledam.. Koja od koja poprivlechna. Koga e rok za stavanje sliki na temava?
Не знаеме, фала шо ни кажа.Уште да дознаеме што те омекна толку во последно, ама јас ќе си кажам.Бремена ке да си.Многу си мирна, тоа ќе да е.Друго не ми текнува. Ако се расплакував од толку малку, ехе досега немаше жива да сум.Со помин нека му е на мт со тебе. Сигурно место леб го јадеш човекот.
^ Ќути дa не чуе ѓaвoлoт, дури сум вo вoдствo дoбрo е, не мoрa вревa дa се кревa. Ooooo туку гледaм ти пoзaди мене си, зaтoa Бриџит oвa Бриџит oнa. You want war?
Да чекам уште или да се самопрогласам? Ок, бидејќи сите гласавте за втората опција, се прогласувам за победник. Ќе легнувам рано вечерва па да не чекаат нестрпливите до утре, следна тема нека биде Ладни сендвичи. Немав време денес да направам, па ќе се јавам дополнително во темава наследниве денови, а засега неколку слики од нет за идеја.
Што бидна со темава? Јас не сум многу по готвењето и затоа не ве дружам но редовно ве следам, лајкнувам и гласам Темата за ладните сендвичи е одлична, дел од омилената храна ми се па се надевам ќе уживам во сликите.
Сендвичот спремен ми е, сликнат, нашминкан со бјутито, ама не го ставам дури некој друг не стави слика. Како не ви е срам, како, не ми е јасно? Што требаше поедноставно да ставам, леб намачкан со паштета?
Бриџит главна си во темава, сама си ставаш слики, сама си гласаш, сама си победуваш, сама си се прогласуваш, сама се караш... Се шалам деееее. Ај може ја ќе ти направам атер, ќе ставам некој сендвич.