Тоа е твоја тема, несакам јас да се правам главна оти одма ќе победам.Ама зајнат не ставам, ете. Каков сендвич, диета се држи. И не гласАм веќе за тебе, па и ако си само ти на анкетата.
Страв им е со тебе да се во фронт Не сме се скарале, јас во живо се карам, овде се повлекувам, или игнор и ајт гитла. Да се дурлам, понекогаш јбг таква сум.Не се дружам кај ми даваат црвен картон.Ама сум си умна Те псујам сега во живо, ама овде ќе си траам (лажам, не ми значиш ништо за да те изговори мојата уста)
Бурито е добра идеја!!! Јас искрено немав никаква идеја што да направам, ама ете, ќе биде нешто слично. Ама во сабота. Вака свечено да најавам, за да не заборавам.
Абре бриџит каде сега да ти најдам леб за ладен сендвич кога се издов + маж ми излапа тоа пршутото и ајде сега кажи ми како да се конкурирам. Ајде до утре да гледам да склопам нешто за доручек па да завладеам и јас овде на чело со кралицата без омекшивач чело уз чело.
Чек дa зaпишaм. Ти дo утре, Ливинг вo сaбoтa, Дузи мoжеби, јaс oвие денoви, пa дoбрo е, четвoрицa дoсегa.
Ејјј девојки, страшни сте... Отварам вака касно да ги ѕирнам ремек делата од сендвичи иии... Ниедна фотка... Ама затоа многу јак муабет се разврзал низ темава !!! Да Ви кажам слатко си се изнасмеав !!! Со Вашите коментари темава доби многу убав натпреварувачки дух, што дополнително ја прави симпатична!!! @Bridget честитки за втората победа!!! Ејјј, два пати победуваш !!! И дефинитивно читајки те во оваа тема се уверив дека те „биел“ погрешен „глас“ низ форумов!!! Страшна си, ама позитивно!!! ПС Јас нема да сликнам сендвич... Не ми се во менито... Тоа е единственото јадење кое што момциве дома МОРААТ сами да си го спремат !!!
Oh my God, they really love me Еве го и мојот сендвич, и немојте да гласате за мене. Вакви стресови во животот не ми требаат.
@Bridget без зезање ама стварно мн е убав и ке гласам пак за тебе.Само Дали е до ефектите од тел или стварно си талент за кување незнам ?
@Bridget извини вака морам да ти кажам но јас планирам да те стресирам и следната недела. Ма Бриџит ти намерно вака ни правиш во 23:30 се става ли ваков сендвич овдека ма лиги ми течат, охххх, кај сега да излегувам да набавувам продукти кои ги немам дома
@joy1 око за естетика е у питање, уствари. Плус,фина камера,да. @Doozy ко во оној, шлакнатиот филм, Predestination..и мајка и татко и дете. Се си е она. Ем и time traveller и таен агент. . Така и Бриџиткава... држава може да си створи во темава. Феминолаполендија. @danichap што има во твоето? Убава чинија,патем.
Даш шта даш . Лебчето го премачкав со намаз од паприка/домат, шери домати, ротквици, сирење потопено во сос, зелени и црвени феферони(мали чушки...или што и да се) полнети со некоја павлака, црни маслинки. Не само ладен, и веги излезе мојов