Либето ми вика на трета победа ќе падне прстен, вие ќе бидете криви ако останам без прстен Девојчиња што сме ви по вкус кога сакате ќе готвиме со либето за вас
Нека е он озбилен за условов и ќе обезбедиме сложна кампања за уште две насловни. Кажи му... само ако нема прстен и тогаш, или ако има па испадне прекршува обеќања што одат со прстенот.. идеме ние,сложно и прстиња крцкаме или чек, да не го исплашиме едно по едно..прстен нека биде прво, потоа ќе му се заканиме
Нa Куклa свекрвaтa и тегне, нa Мaрaмa дечкoтo и гoтви, a ние пoштените нa крaј oд листaтa. Впрoчем кaкo и вo живoтoт...ех...
Ne mi vadete muabeti, sama go tegnev I nitu edna kora ne mi se skina Uste sum kaj majce pa se praksam za kaj sveki ko ce pram trema da nemam
Не се правдај... Јас верувам дека сама си ги истегнала корите Гласано... @Kukla994... Заради „вежбањето“ - совршен бурек за кај свеки
Еј БриЧ ти ако не знаеш да тегнеш кој ти е крив мор ? Нек те научи свеки твоја да не бидеш брука после пред снајка ти. Може па чекаш таа да те научи
Кукла се работи за прстен читаш? Ајде пренасочувај твоите гласови на кај марамка. Мегу нив и мојот. Реин нека испразни гласачките кутии и нека стави празни нови.
Јас за Пеперминт гласав. Касно видов Марамке дека лобираш заради прстен.Ај не брзај, нека се потруди уште малку дечкото.
A be ednas covek ke sobere 50 I kusur glasoj I eve so ti pravat Od inat ova znam A be zeni, videte. Ja si imam deleno prvo mesto dva tri pati, ic nema da mi bide problem I ovoj pat ako go delam Dobro aj, ja si dobiv prsten pa znam kako e. Aj sledniov pat site za marama glasame
Ајде жени нoвa темa, ќе пoмине викендoт a нa сред рaбoтнa неделa не плaнирaм дa ви гoтвaм. Честитки @Kukla994 дa ти се мнoжaт, смислувaј сегa нештo интереснo
Кукла, честитки. Да се множат насловните. Викај на гости, на бурек...јогуртот јас ќе го донесам. И кафето. И стварно, вчера требаше да кажеш тема