Многу добри салаткиве,браво Од салати ги обожавам руската, редената, и една јас што си ја правам,ете не успеав да ја направам, а и јака конкуренција тука Поради тоа што повеќе членки направиле руска,нема да гласам за да не се налутат домаќинките,затоа гласав за @Peppermint ,бидејќи редената ми е топ
Сите до една би ги јадела, со кифли, палачинки, леб... море и онака со лајче без ништо! Од мене гласано за @referentka Најмногу ме настрви сликата
Време е за гласање Прекрасно девојки... Се изнагледав фотки, се изначитав рецепти, некои си ги ставив во папка „НАПРАВИ“ Сите кремасти салати се прекрасни, браво за сите учеснички неделава Се мислев за кого да гласам... Салатката на @Peppermint изгледа прекрасно, обожавам благо па @EminemsGirl ме стави во дилема, сусамчето во салатката на @eutixismena дава мммм вкус... А и @Dust со оризот ме предизвика да направам деновиве Сепак, еден глас...Пилешката салата на @tace73 ми е фаворит
Zosto be ne mozat da se vidat rezultatite? Ami loso e vaka koa ne znajs za koj da glasas pa taka ke vidis koj vodit barem.. Aj ke se odjavam da gi vidam pa ke znam barem na koja salata I e potreben glas
Јас неможев да не гласам за @Ketchup значи морав ... за друг пат да зготви нешто повеке нешто печено , варено со поише мастрав
Гласав за @Dgirlll затоа што таква салата не сум пробала но ќе ја пробам во скоро време.Краставици и тестенини сигурно даваат убав и свеж вкус плус павлака и мајонез ,копар не би додавала затоа што не го обожавам. @Dust рецептот од твојата салата го зачував па ќе ја пробам прво во мала количина ако е добра ќе ја правам за слава
Тенкју, тенкју Да имаш на ум дека моиве феферонки беа огромни и ОТРОВ лути. Можеби требаше да нагласам дека зависно од феферонката ќе теба да си дотераш по вкус. Ако пробаш да се пофалиш
Фала ти! ♡ Се обидувам да зготвам сè што сум во можност, ама со благо никако не ми оди. Јас за Giovanna гласав. Луто...
Auu 33 glasa za mazot i Ona 10 pati ucestvuvase i nisto On sefte i odma pobeda E toj da si go cuvas brigita,toj
Женски супер ви се салаткиве,јас никако да направам сефте на темава,а цело време ве пратам.Инаку мене ми е најубава и често ја правам таа со потпечен сусам,ама гласот го дадов за @1209 ,некако убаво ми изгледа,а и авокадо обожавам па може и ќе ја пробам некој ден
Честитки до Бриџит и Бетмен. Да видиме темата сега требаше пред да си легнеш да ја кажеш. едит:Уствари како
Ајдее давајте тема да видиме по салатата што ке иде (можеби нешто крцкаво) и да одиме да пазариме за специјалитетот
Поради оправдано отсуство, нашата оскаровка, @Bridget, утрово, се јави директно од 40ка. Жали што не може да присуствува и уште повеќе жали што Фемина не може да и обезбеди лајфстрим, во најмала рака. Следна тема, како што рече нашата краљица, Шарена декорација. Целосниот коментар е подолу.