aj ne zezaj ma toa sarena dekoracija mi dojde ko sarena revolucija za moment pomisliv politicki nekoi recepti treba da gotvime btw aj cestito pobeda
Некогаш и негативна реклама е победничка комбинација. Спомни ме @Bridget во насловната колумна. Достојно ти бев гард тука
А штo мислиш зoштo беa сите дрaми? Учaм oд селебритис, тaмaн нoв aлбум и сите се рaзведувaaт, швaлерисувaaт, плaчaт кaј Oпрa...мoрa дa се сврти внимaние, шoдaпрaјш
Ова како кога ќе направат финта и оскаровецот седнат меѓу публиката го даваат, го скриле таму, прво демек не е тука и после БАМ. Иначе јас ја испуштив дебатата, не знаев дека до толку жустро станало. Еднаш ќе го претрупаат обврски човек и ете.
Zabe, na naslovna si. Ko lepotica. A dobro, ova so mojot burek aprililili e ili so? Misim ja sam iznenagjen I uvregjen ...shuba tema.
Сега баш видов. Шо сум уба Штета не можам да се испофалам лево-десно Штета и за твојон ви-фи, Кукла. Барај правда
Да бидам искрена, темава ме збуни, да не речам, малку е утната...декорација е декорација-умешност, вештина, талент,фантазија ...во случајов треба да дојде до израз друго нешто. Ноооо, со оглед на тоа дека предлагачот победи со палачинки во тема „кремаста салата“
Бриџит ли победила? Од сожалување сте ја изгласале другарките, оти којзнае до кога ќе кенкаше за насловна. Се зезам.