А може ли и торта некоја да ставам? Имам одвреме навреме изблици на креативност кога шлакам торти за внуките
Може и солено, и благо, и нешто што не бара многу готвење...еве рачунајте дека со оваа тема имате малку тајм оф, повеќе сецкање и играње и забава...малку ефекти може да додадете за да дојдат повеќе боите до израз и толку. @referentka дала неколку слики за предлог, еве уште нешто и од мене, иако мислам дека и нема потреба од толку објаснување и примери за да знаете што всушност се бара од темава
Aa mi tekna. Jas pravev palma od kivi, banani I mandarini. Ai kolku kul e ne znajte. Em lesno em interesno, em slika imam em nema da ucestvuvam
@referentka можеше за пример и со мојата уметност од ФИ да се послужи ...а јас ама знаев дека не требаше сликата да ја ставам таму
Јадењето што ке победи,ке се вика Шарена декорација,за да не се изрезилиме пред народ кога ке излезе на сајтот. Оти нели не читаат сите фемина па не знаат за лудите идеи на Бриџит.
Честитки Бриџит! Мене слабо ми оди некако со декорацииве, а и викендов не сум баш слободен, така да мислам дека нема да учествувам оваа недела.
Имам идеја. Може ќе ја реализирам вечер, ама не знам колку шарено ќе биде. Ако е доволно шарено, учествувам.
Не заборавај да си гласаш за себе и да си коментираш со браво, супер подготвено Бриџит, кога веќе си го направила профилот за морална поддршка.
Чекај жабо прво да пробам дали се јаде чудово... да не се нафати некој да прави па по грешка 100 муви со еден удар да утепам