Oд кoгa е тaкa, зoштo јaс не знaм, кoј се дoгoвoрил, тaјни друштвa, мaсoни, илуминaти, секти... кaј ми е пoкaнaтa?
Иако @duffi ќе победи , што секако најзаслужено, бидејќи баш е полн погодок за насловот, а шарено, барем мене ме, потсеќа на слатко и бонбонки, ја сепак гласав за @Asterion, бидејќи многу ми се допаѓа како тој комплементарен контраст на црвено и зелено сочно изгледа, некоја паралела на кисело и слатко, а и многу интересно составено
И јас сум тим @Asterion Преубаво! Патем, првпат те приметувам на форумов, и тоа со ваква прекраснотија
Мала, шарена декорација за сите готвачки, гласачки и коментирачки на темава Сите сте прекрасни Гласано... Тортата на @duffi ме воодушеви
Мојот глас отиде за @Giovanna. Ме освои со пикантните пиперчиња. Симпатично изгледаше сето тоа, и сакам некогаш да пробам кус-кус.
Тортичето на @duffi ми остави најубав впечаток околу декорација, шаренило ма да е бони топ не нешто многу потрудено. А за вкусно мислам дека е снедвичот со пржени јајца, и колбаси незнам на која беше. Но гласав за @duffi темата е шаренило нели
Меѓу Џована и Астерион се мислев. Ептем би и двете,одма. Гласот сепак отиде кај Астерион,за минијатурната срце палачинка Инаку. тие пиперчињата на Џована со урда и кус-кус