Ах, @Serafima , @Serafima така ли се фаќа последниот вагон на возот да избациш све живо и диво од возот сакаш, м?! Нели кажав Биџит планирам да ја нервирам сеа тука планови ми пореметуваш а едвај чекав анкета да се стави. Како и да е мислам дека битка ќе се води меѓу вас двете(вашите сендвичи). Туку ме интересира да не водиш некој блог?
Имa ли смислa уште aнкетaвa дa стoи? Дa прoглaсиме пoбедник и дa oдиме нa нoвa темa. Се зaгреaв сегa штoм Серaфимa е тукa, aкo требa и прoфесиoнaлен гoтвaч плус фoтoгрaф ќе aнгaжирaм, еднaш мoрaм дa јa пoбедaм
Зашто да не стои до крај, имаш шанси @Bridget , на второ место, само слабо агитацијата. Туку, сакав да ви кажам да не ставам анкета, да биде Серафима веднаш прогласена за победник, ама ај, да се истера редот. Честитки @Serafima и тука за победата, можеш следната тема да ја објавиш.
Јас да си кажам дека на livinglam најфкусен ми стои дека е. Сега како би ми дошол. Оти рецепти не пишувавте за сендвичите? Поништувам избори. Честитки Серафима.
Се растопив, во право време ми дојде комплиментов. На сред пишување мрчаторски пост во СДК. Сега се мислам дали да го пратам.
Ах овој последниов вагон од возот што ми направи . Значи денес сум буквално ваква .... што ми се случува. Утрово мислев тема за во другата тема, а сега пак плус и за овде. Ама....... смислив нешто. Бидејќи со Бриџитчево ни е густа ситуацијава со победиве , ќе се осмелам да ја прескокнам малку и неа, оти не сака многу слава . Затоа одлучив @Peppermint да ја понесе победата и таа во мое име да одбери тема. Може?! Ми се исцрпи кретивноста за размислување на теми. Ја чекам Пеперминт да пише за нова тема....
Cestitki Serafima za pobedata. Nema tuka sto poveke da se kaze, ednostavno tvoeto gotvenje i prezentacija ostava bez zborovi. Znaci pobednikot e jasen, no eve blagodaram za moznosta da objavam tema, ako ti i Bridget se soglasuvate. Siroka tema bez mnogu ogranicuvanja za poveke ucesnici Makedonska tradicionalna kujna - blago ili soleno, bitno da e nesto tipicno za makedonskata kujna. Ako ne ja biva, davajte drug predlog....
Ми се бендисува. Ама тука бааѓи готвење ќе треба. И ако оваа тема има повеќе слики од моите прости и едноставни за спремање сендвичи, ВЕЌЕ СО НИКОЈ НЕ РАЗГОВАРАМ!
Ќе плачеме ако не разговараш Те нејќат нели ти текнува и ти па, како улава се пикаш кај не ти е место. А стварно најлесните теми ги зададе салати и сендвичи, ти прават дискриминација на тему ма
Го пропуштив гласањето..сега дури го видов лепотанот на Серафима. Но комент. Секако за тоа сендвичиштето ќе гласав...ако не беше тоа,ќе беше на Пеперминт, ако не беше на Пеперминт ќе беше маслинки и пиперки ...чудата на Данка. Пошто Бриџит нејќеше да победи.
Што е до мене @Peppermint се согласувам. Нека биде таа тема. Сега уште Бриџитчево да даде потполна согласност и одобрение, оти ништо не правам без неа . А што велиш Бриџитче да не арчиш пари за професионален фотограф, да се фузираме ние две а?! Така нема да имаш многу главоболки со мене . Да ти олеснам малку од нервозата ...
^ Може, само не знам како. Еве може ти да зготвиш, да сликаш, а мене да ми ја пратиш ефект некој да ставам. И нормално под мое име, ти да бидеш заведена како испомош
^^ Секако се согласувам душо. И така се прифаќа... само да не ми се нервираш. Кај сакам така да те гледам изнервирана за мене . Ја чекаме официјално @Peppermint да се огласи за темата . Па се фрлиме со Бриџитка на готвење . ^ Ме фаќа за окце новиов ник .