@Lady Phoenix Похуваниве варијанти во комбинација со помфрит, па уште и со некој сос - ми се нааајнеодоливи. Нема нешто поубаво! А од таквите тука, она на Лејди ми е најнај Ваква ми е реакцијата на сликава
И јас за @MissDior се одлучив на крај, од старт ме привлече со зеленчукот, башка кога видов бурито Немам досега нешто такво пробано, мора да се направи Немам учествувано многу пати во натпреваров, ама редовно наминувам овде и си земам идеи за рецепти. И можам комотно да кажам дека (за мене) ова е највкусната тема досега
@GoldenRose. сакам да пробам Претешко беше да се избере. Нема нешто што не би пробала. Сто пати реков, преубави рецепти. Воодушевена сум. Се ќе биде направено во иднина.
@duffi или @mimiiiii, Мими или Дафи?!!! Ми се чини ќе решава ждреб. Во секој случај, најсилна тема досега. Тортата не ја гласав, ама тавава..., а лемон чикен ме асоцира на Everybody loves Raymond (таму го чув за првпат) најдов рецепт на нет и ... Најфотографија - @AnaKarenina , целокупен впечаток (комбинација и гарнир) - @Giovanna . Туку, што вино предлагате со рецептиве? Не мислам на бренд, туку вид/сорта (ризлинг, шардоне, совињон блан, траминер)? @Lady Phoenix дабл чек... Многу табови отворени истовремено водат до забуни.
Јас со моето предлагам пиво Инаку за вино Sauvignon Blanc, доколку се има : ))))))) @do-re-mi да засукаш ракави за наредна тема
Преубаво. Сите до една. Нема кункуренција за мене. Се ова е на листа поставено кај мене за правење. Посебно вештината за декорација кај многу од членките што навистина се потрудиле е прекрасно. Секоја чест жени/девојки.
ммм би ги изела сите... Се двоумев долго мегу голден роус и мими, и на крај се одлучив за голден роус само заради комбинацијата кикирики и кари што никогаш ми нема текнато да ја пробам. Браво за темава, омилена ми е... Инаку како ‘‘гласач‘‘ многу ми е битно да биде рецептот убаво точно напишан а не само убаво сликан, бидејки дел од рецептите после ги правам дома. Поздрав до сите натпреварувачи, ви се восхитувам на вештините !!!
Јас вака премиерено не очекував толку гласови, да знаев и поубави чинии ќе извадев, ова ти е као да те начека симпатијата со мрсна коса. У име на темата частам бело винце, преубави рецепти има прсти да излижеш. Ем лесно, ем превкусно.
Вечерва се логирав на Фемина форум само заради гласањето Сум станала зависник од темава Сите рецепти се прекрасни... Сега имам неколку нови рецепти за пилешко... Моите деца Ви се благодарни!!! Се мислев за кого да гласам... Еден глас за... @duffi
Честитки Мими за победата.Ова дека ја гласав за тебе па повлеков доста други гласови, лесна рака, нога имам, не сум баксуз.