Немала изгуглано што е тоа чили кон карне очигледно, море и такви гравчиња нема видено чим како слеп за стап се држи за патлиџанчињата. Ама градбите ги владеа, барем на текст.
Тортиљиве станале мексиканска серија ме интересира дали се чуствуваш подобро кога некој ќе ти даде комплимент за нешто што не е твое дело?!
Јас предлагам буритата на @MissDior да одат како победници на темава, иако беа ставени во темата со пилешко. Мислам дека @mimiiiii рече дека од неа била инспирирана. Секако нема слики... И ајде, друго дете, овај, тема. Мис Диор јас како запнав со твоиве бурита, уште малку флаери на плоштад ќе почнам да делам.
Нее, ја мислам дека Мишела треба да предложи нова тема како заслужна за откривањето на раперската измама Освен ако навистина никој друг нема да постира рецепт
A koga treba anketa? Neka se prodolzi i narednava nedela dokolu nema nikoj da stavi slika recept pa uste edna nedela i ke napravime se nekoj tortiljijas planiram.
Аааа, а камо насловна за мене? Без статија на насловна приложена како доказ за големото откровение, не добивате тема. Репутација е во прашање, извинете.
Да си бев дома стварно ќе направев.... Здравје, за 2 недели повторно поактивно ќе ве дружам. А баш имам едни убави тортиљас постирани во инстаграмо поодамна.