Сликата е лично моја сликана пред 1 година со моја пријателка од средно Лаура. Нејзините имаат мексикански ресторант во италија (торино) , мексико и коломбиа (богота). Ако мислите дека сликата е лажна ве замолувам да ја избришете. НИКОГАШ НЕ БИ СТАВИЛА НЕШТО ШТО НЕ Е МОЕ!
@EminemsGirl Како се вика ресторантот? И ако ги правиш 2-3 пати во неделата, зошто не ги сликаш нив, туку слика од лани, плус треба да биде приготвено лично од тебе Али свака част на фантазијата Сега уште Лаура фали во темата Нема шансе, чао Лаура
Ohooo se razveseli temava barem . Vo sekoe loso ima I dobro de Bravo za tortilive od olomnani. Jas vcera pravev I ne gi sliknav....ne znam zosto, onaka Edit. USVARI NE BE.. ZNAETE ZS NE GI SLIKNAV?? ZATOA SO DO DENES TEMAVA TORTELINI MISLEV DEKA E
https://www.facebook.com/laurashomemadecooking/ Нејзината фб сртаница луге. Живеам странство со години многу често со пријателката ставаме наши рецепти на интернет кај нејзе работам . Викенди Сакате верувајте сакате не верувајте . Ваше право ама не птифакам некои да ме прави лажливка или незнам што...
@EminemsGirl Ајде бе, ќе одиме до крај. Ќе побараме од @RainBow да и пише порака за валидација, ништо страшно
И да ти кажам дека ке ти пуштам видео само да видиш дека не сум тоа што мислиш. И оваа е подобро презентирана затоа ја ставив таа слика
@EminemsGirl па оваа од линкот како прво Французинка е очигледно, а не Италијанка , има сосема различен тип на слики, а и крај краева во темава треба да ставиш нешто лично подготвено од твоја страна Лелеее, мастер левел сценарио ти се вика ова еј
Позната,виѓена, славна со другарка и Лаура Сликава со тортиливе секаде ја има дај не влегувај во поголема каша признај си дека и ќе ти простиме https://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-burritos-image22296887
, Сеа ќе испадне дека другарка и Лаура не ги правела тортиљите со неа дека она сама ги правела. Всушност другарка и Лаура не постои или чекај како беше приказната.
Како сакате мислете стварно значи не може на македонец нешто да му се докаже а? Значи толку е невозможно да е мое? Ц ц ц незнам стварно е најдете си преведувач од италијански на македонски утре имате видео од неа со нејзини зборови.