Правете слободно сарказам ама немам потреба да бегам кога можам да докажам. Има луѓе што ме познаваат лично на форумот на би си дозвилила такво нешто.
А и тоа е снимано пред 1 година? или допрва ќе се снима? Нека има транспарент некаде ,,за фемина ‘‘ или со јузерот твој некој лист така поголем. И зашто блогот е на француски, кога зборува италијански?
Абе и моите живеат Австрија, па македонски зборувам, пишувам итн итн. Ми нема логика муабетов. Едит: Таа е 10 год во Италија, нејзините живеат во Франција, имаат ланец ресторани за кои не знаеме име. Зборува француски. мхм мхм мхм
@zhap4e Пфф, тоа е италијански ма! Значи да резимираме: Лаура е девојка чии родители имаат Мексикански ресторан во Италија, Мексико и Колумбија. Што би значело дека се со такво потекло. А според нејзиниот блог: Таа е аматерски готвач кој си готви дома во слободно време и целиот блог и сите профили и се целосно напишани на француски.
Ама знае и италијански... а оваа нашава очигледно ниту еден бидејќи и еден рецепт не успеала да препише како што треба
Не викам не, човек може да ги знае кои јазици сака, ама сликата првична постирана изгледа малку попрофесионално средена, за разлика од стилот на сликите на блогот. Плус, чим е кулинарска блогерка, би требало да ги рекламира и нејзините со ресторантот, по некоја логика, а таа уствари си прави домашни ресанки & stuff Како и да е, правилото на темата е да бидат сликите наши и јадењата лично подготвени од нас, а не од Изет, Лаура, Џомбе или комшиите
Исход на вечерта, баталив how to getaway with murder за да следам на фемина во тортиљи што се пишува, слатко ме изнасмеавте, читам брзо зашто знам дека утре се ќе биде чистка во темава а може и клуч ќе удрат ама вредеше... Барем за лаура сигурно има барем 100 requests вечерва