@Summerlover оти мор не ме тагна дека забава имало овде? Која забава била овде со Лаура, 10 страници се изначитав... Па еве ја над мене уште си лаже типката. Значи докажаа сликата дека е од интернет, каква Лаура човече... Знаете како ќе познете дека некој лаже? Се служи со многу ситни и непотребни детали, ко на пример членкава што пишува непотребни имиња на пријатели, места на живеење и сл... Чиао Лаура
@EminemsGirl па самата си пишала на нас македончињата не можело да ни се докаже или сеа пу пу не важи. Скриј се дома и прекини да лажеш. Сликата ја има на многу портали ( можам да ти оставам и линк ако сакаш да видиш на кои страни ви ги "објавиле" тортиљите со другарка ти Лаура која има мексикански ресторан, живее во Италија води блог на француски итн ).
Ја зезнавме темава,многу коментрари,рецепти само еден Ајде остајте го девојчето, давајте слики Ја вака не постирам,ама редовно гласам
Океј луѓе, доволно е за тоа истото, нема поента веќе да се коментира. @Mayyya е единствената со слика на темава, па може веднаш да каже нова тема и да се готви цела недела, па да има некоја слика повеќе.
Ајде луѓе,цела недела имавме фора да направиме, цел викенд.. јас избегавам да готвам искушенија ради режимот сакам да сум убА what's your excuse? Честитки, Мајја кажувај тема.
Јас мислам да се почекаат оние членки што рекоа дека во следните денови ќе стават слика и да се гласа. Ако никој не стави, пак, Маја нека даде нова тема, а патем нејзините тортиљи изгледаат доста вкусно @JollyGirl Џоло мор, а ја се чудам вчера кој цело време фали во темата Па што не ме потсетиш да те потсетам
Значи според тебе ова не би било мое??? Ај молимте птебарај на гугал со линк од сликата ако ја има било каде на било кои страници или фб или инста ке излезе затоа што ова е лично мое како и сите други рецепти... А што не ти се поклопува? Павлаката , јаболката , грозјето , портокалот, кивата или бананата? ? И со голема култура се извинив затоа што не ми беше намера да правам скандали а всушност не вредело озвинуванје кога некои доага да ми кажува дека ова не се мои дела. Поздрав и несакам повеке да навлегувам во конфликти.
Искрено јас ти верувам дека е твоја сликата,но веќе ти ја нашле некаде на нет,и тоа е тоа,а правилата тука знаеш какви се Имаш време повторно истата рецепта да ни ја прикажеш тука, доколку сакаш и имаш желба, инаку вкусно изгледа
@EminemsGirl Ако ја прочита убаво Реин, што очигледно не Таа баш поставила пример од лично твоја слика како изгледа, во споредба со сликата од Интернет што ја постираше вчера. Поентата беше дека твоите слики како оваа со овошната салата се едно, а вчерашната слика друго. И нај на крај заклучокот и целта е дека треба да постираме лично свои слики од јадења лично придготвени од нас
Благодарам, ова беше лесна победа а, мислам благодарение на црвеното гравче. Ај побрзо да кажам нова тема, мислам дека досега немаше ваква. Нека биде Пити, баници, буреци, гибаници - не знам заедничко име како би било за нив - Тестеници, Месеници? Spoiler: Претходни теми 1. Пици 2. Ориз 3. Чоколадо 4. Тестенини 5. Бомбици 6. Месо 7. Салати 8. Ладни сендвичи 9. Македонска традиционална кујна 10. Чоколаден мус 11. Посна трпеза 12. Компири 13. Палачинки 14. Ситни колачи 15. Тиквици 16. Јајца 17. Мафини 18. Овошен десерт 19. Шпагети 20. Оброк во тегла 21. Сладолед 22. Пиперки 23. Риба 24. Чизкејк 25. Домати 26. Слатко - солено јадење 27. Закуски 28. Супи/чорби 29. Мелено 30. Еклер 31. Кремаста салата 32. Шарена декорација 33. Пилешко на мој начин 34. Тортиљи