Гласав за @MissDior. Сите три рецепта изгледаа вкусно но овој ми беше комплет во секоја смисла, превкусно изгледа и убаво естетски сервирано.
http://gotvimesofico.mk/тортиља/ Има како нема По овој рецепт ги правев и моето ремек дело е во ФИ,поуспешни здравје
Бидејќи тоа е се,само тортиља не Има време додека да се затвори гласањето никогаш не се знае Можеш ти,не се предавај пред време Го имаш мојот глас,со најубава комбинација на состојќи според мене
Грешкa гoлемa ми е штo пишaв -oстaтoк oд печенo пиле Пиши -месoтo стoеше преку нoќ вo мaринaдa oд индиски сoсoви и кинески зaчини, пa пoтпеченo нa скaрa oткaкo се гoтвелo нa пaреa oдреденo време...aмa биднa, ум зa другпaт.
Гласав за Маја најмногу затоа што тортиљите ги направила, а не ги купила. Инаку Бриџит сосот ти е одличен без разлика што е месото „остаток“.
Јас грешка сум била, не си ти крива, сега Ане ме караше, барала рецепт ама немало. Има пишано дека имала со домашни, ама овие се купечки. Еееее толку сакав бар едни да бидат домашни, па и ги замислив.
Леле @Bridget ме изнасмеа Јас баш дека видов пиле тоа беше клучен момент за да гласам. Мелено месо не,луто @kjukli не бе срцка какво карање,ја па викам чекај да видам рецепт да се испраксирам деновиве. Моите ич не ги гледај кошмари ќе имаш,затоа и не ги ставив, не ќе се брукам Вака во ФИ некој ќе мисли грицки се Иако веќе се издадов дека требаше да бидат тортиљи
@Ane-Goki1 тој рецепт е со пециво може затоа не ти се погодиле. Јас неколку пати ги имам правено по овој рецепт и секогаш успешни: http://migusto.mk/domasni-tortilji/ Далеку се повкусни од купечките, инаку да, кажав дека имав слика со домашни ама веќе ја имам ставено во ФИ а колку што знам не треба да ја има таму, инаку филот е ист. Spoiler
Не ги правев баш стриктно по рецепт затоа не се погодија,експериментирав и брзав.Ги правев со ржано и бело брашно и плус не го оставив тестото да отстои. Да во право си @Mayyya не смее ако ја има веќе во ФИ
Така треба... Како им тргнало, до среда вечер ке соберат уште многу гласови ПС Од големиот избор на тортиљи гласано за @Mayyya (кажа која тема ке биде следна ако победи... иииии ме „освои“ )
Јас гласав за @Bridget Најубави се на лик , а за вкус ... па после толку гласања за нејзе очекувам да ме покани И знам зошто не направила домашни. Одвај чекаат другарке да кажат дека личат на палачинки, па и дури дека се истите оние со крем салатата, презамотани