Очекував повеќе рецепти на оваа тема... Овие малку колаченца се прекрасни, преслатки и мајсторски направени Браво девојки Гласано... @Dgirlll
Неколку саати се немам уклучено на форумот и кога да ти дојдам што да видам. Пресврт настанало овде. Така ќе ми е кога пасивно си ве читав преги и само лајкчиња ви делев. Не си ја сфатив озбилно работата, повеќе да се заангажирам.
Гласано за Јуле уште одамна ама тогаш беше во минус а сега гледам убедливо води.Ех што ти значи правилна кампања
Може да се валкаат во кокос, мелен шеќер ама највкусни се со мелени ореви Моите во ф инста ги стаив зошто ниедна не ме тагна тука да учествувам ама сте злобнии Сама ќе си ги јадам чим така нек ви мака
@JuLleE Чоколадото се растопува при печење или ? Редактирав од кога ме лајкна па може да не видиш планирам да ги правам следен пат со чоколадо па ме интересира какво стави ? И колку ?
Ја како стварно во дијаспората да сум била И слики и гласање, за малку ќе ја пропуштев оваа тема Како и да е, темата беше интересна, веднаш потсетува на топол дом и Божиќна атмосфера. Се мислев измеѓу @Asterion оф корс , @JuLleE и @tace73. На Астер многу ми се допаѓа и рецептот и скоцканата слика, пресовршено, додека пак на Таце, баш како колачињата во лимените кутивчиња. Но, сепак се одлучив за Јулка, бидејќи нејзиното е она што најдобро ме асоцира на насловот. Не отиде гласот за Астерион, бидејќи кога се спомне чајни колачиња воопшто не помислувам на чоколадно, т.е ме асоцира на бели колачиња, додека пак кај Таце мислам дека подобра фотка можело да се извлече со прекрасните колачи. Јуле, он д адр хенд, колачињата + Крисмас позадината, well done Amazing!
Торти или пита, се мисли на брзите колач торти со овошје, со мармалад, за 5 мин што се готови знаеш. Пандишпан и плус што сакаш внатре. Или торти, идат празници па ете и идеи.
Јас само би предложила, за крајниот натпревар за оваа година, темата, кога ќе дојде, да биде нешто Божиќно, како на пр. "Новогодишна трпеза" или сл. да се одбележи фино крајот на годината