Глас за @duffi , баш е она ко од тефтерот на мама. Едноставно, лесно и брзо. А и обожавам кокос. Инаку дефинитивно сликите на Астерион се најубави, меѓутоа индиски оревчиња, кокосово и маслиново масло... тоа во тефтерот на мама не се наоѓа, затоа и колачов не ми е соодветен за темава.
Јас вчера сакав да пишам дека уште откако @duffi ја стави сликата, ми идеше да одам да си купам кокос и да ги направам. Нели недомаќинка, млада, едно, друго...
И мојот глас отиде за @duffi Преубав рецепт и слика на @Asterion но за некоја друга тема,ептен ми е модерно
Никoј не нaпишaл декa зa мене глaсaл, oсвен Винтер сегa, a глaсoви си имaм Трoлoт ќе дa е сo свoите безбрoј прoфили
Целата си малверзации Бригите. Оти мор кората од мандарина/портокал не е целосно поставена како обрач околу парчињата колач, ами само однапред си ставила кај што фаќа сликарО? Мутави ли сакаш да не правиш? Е, дефеК си е дефеК, може само овака тролчето да те гласа.
Кaј виде декa не е целoснo, oчи и нa г'зo дa не имaш? Не бивa тaкa, кoрa oд пoртoкaл е, не е плaстелин
18чево, од мене ти е Бриџитке.... Јес да Астерион има убави слики, ама нели рековме..не е се до убавите слики.
Мојот глас беше. Не занесуј се. Гледам уште си на прво место и разликата ти е само еден. @iron lady или лажеш или некој и ги краде гласовите на Бриџит? Всушност дај ѕвездичката да ја видиме, а?