Мојот глас сега отиде кај @КикиМаус, како пријателска поддршка за нејзиното деби тука Инаку, со моево обрнување внимание на естетика во фотографиите, мислам дека уште долго би гласала за Астерион
Лаже ма! @Bridget Нека даде слика ако е толку Ајрон. Може и прегласување. Актуелно е овие денови. Чисто да сме во тек со настани. Сите беа подеднакво добри, сигурно и вкусни. Овој пат гласот отиде таму кај колачот на мама.
@Someonespecial давам чесен збор дека за следниот пат ќе поработам на декорацијата. Сепак касно се приклучив, немав време за декорирање
Со тие куршуми не! Дете, не е муабетот дали јас ќе направам нешто и ставам слика. Ти што излажа-излажа. Морав и јас еднаш да бидам вон тема.
@duffi дефинитивно. Сите кои правеа колачиња по слободен избор треба да се дисквалификуваат. Не е фер.
@duffi !Дека ме врати со сликата и рецептот назад во едно убаво време!Астерион,профи слика и презентација-нема што!Ај дајте ново,и јас да бидам back in the game
Девојки, браво за прекрасните старовремски блакца @Mariangel Рецептот е навистина од најстариот тефтер
Фала дечки на сите што сте гласале за мене. Но искрено сметам дека оваа недела победата не ми е заслужена и требаше да победи некоја од другите членки што имаа рецепти кои се во поголема согласност со зададената тема. За следната недела темата предлагам да биде Топли пијалоци. Може да биде топло чоколадо, милкшејк, салеп, греено вино со овошје... Бидете креативни. Но мора да биде домашно подготвено, од кесичка не се важи! Топлите пијалоци мене секогаш ме потсеќаат на ова време од годината, како со чаша топло чоколадо си седам покрај елката и гледам некој божиќен филм. Spoiler