Кај го сликав Буда, кај се заебав Не само што нема да ме гласаат форумџиите активни на темите од подфорумот религија, туку и жива ќе ме изедат ако се појавам таму Ај добро е, имам барем еден глас
@IronLady ептен по мој вкус рецептот. Иако баш не сум по овие слатки напитоци сепак одбрав нешто што прво би пробала
Пак кафето ќе го изберам Ординари не е од збор Не е до зборот До рецептот што не и е по вкус- вино варено со сок од вишни Варено вино и оди со цимет,портокал,каранфилце, Со сок од вишни -Ц Гласот за Блендер
Што убава зимска тема Мојот глас е за Таци, ко што сум болна и грлово ми е ремпере, баш убаво би ми дошло карамел млекце.
Иако сум страстен љубител на кафе овој пат не гласав за рецепт со кафе, не обожавам мешање кафе и десерт нешто во овој фазон шала на страна, овој пат гласав за себе бидејќи мислам дека имав најуникатен рецепт, и изненадувачки вкусен иако е многу едноставен
Еци пеци пец, еци пеци пец... Ајри Зошто нема опција за тројца да се гласа бе... како би гласала и за Кечо и Бендер Најубава тема ever. By the way, не се ставаат веќе рецептиве на насловна? Одамна не сум проверила. Да ги изнаставаат сликиве од оваа тема, ќе биде поубаво и од Пинтерест/Тамблр...
Нема смисла во две теми за Димче да лобирам. @IronLady растури со топлоно чоколадо! Давај лажица и да го сркам.
Ваква секси анкета одамна не бев видела во темата Гласав за диктаторот, а ако би бирала нај Крисмас фотка, тогаш Монче ака Ана Каренина is the deal
Ццццц кај не си го одржа зборот, па и ќе ми го вреЏа рецептот Ма срам вас било Па не беше толку лоша комбинацијата (на вишни и вино) it was drinkable #КојПробалЗнае Се зафркавам, и ја не би гласала за себе при ваква листа @IronLady е мојот фаворит
Охоо да знаев дека може сама за себе да си гласам, ќе си гласав...ама испаднав фер, и мојот глас отиде кај Даст. Може не е толку здраво, ама тоа што има у рецептот се конзумирам @Bender Rodriguez би гласала за тебе, ама какао и кафе не ми иде...не и не. Се знае, какао чисто се пие Башка што неам мока бокал или еспресомат. Ако гледав ептен според слика, тогаш тоа би биле или @Asterion или @AnaKarenina
Готвачииии... Браво Позитивно изненадивте оваа недела Пет пати ги свретв фотките и ги прочитав рецептите пред да гласам Ииии... Гласот отиде кај @Bender Rodriguez!!! Прекрасно Spoiler: ОБЈАСНУВАЊЕ Во темата „Форумџика на годината“ прочитав многу пофални зборови за @Bender Rodriguez... По темите не сум го „сретнала“, нели јас само бабската т.е темата за тие од трето доба ја следам ... Но ако дечково пишува како што готви и декорира Ви верувам на сите што го „фалевте“!!!
Гласано за Блендерот. @Bender Rodriguez кафе и какао. Иако обожавам чоколадо, сепак избрав кафе. Фејворит ми е на @AnaKarenina, а на Ајрон ми е премногу размачкано. Сори, ама сликава ми ко да претечело чоколадово.